Predstavitev

Atelje Arhikultura d.o.o., ki ga vodiva arhitekta Igor Frelih in Karmen Lah, je bil ustanovljen leta 2004 z namenom, da s svojim znanjem, izkušnjami, strokovnostjo, kreativnostjo, prepoznavnostjo in tehnološko dovršenostjo zadovoljimo potrebe in želje naročnika s ciljem, da skupaj ustvarimo kakovostno, dopadljivo in funkcionalno arhitekturo katera se bo ohranila skozi čas in katera že danes nudi prijetno in navdušujoče bivanje.

Pri svojem delu v največji možni meri sledimo načelom rimskega arhitekta Vitruvija, ki je zapisal, da naj bo arhitektura zasnovana na skladnosti in ravnotežju treh načel: lepote, trdnosti in koristnosti.

S stalnimi izobraževanjem nadgrajujemo naše strokovno znanje in sledimo svetovnim trendom na področju kvalitetne, trajnostne in energijsko učinkovite gradnje.

V našem ateljeju vam nudimo celostno storitev projektiranja in z njim povezano svetovanje, ki se začne in konča z vašo željo ali potrebo. Za vse vmes, od urbanistične preverbe lokacije, izdelave idejne zasnove objekta, do priprave vseh vrst projektne in tehnične dokumentacije ter nadzora nad gradnjo pa poskrbimo mi.

V ateljeju vam izdelamo projektno dokumentacijo za individualne stanovanjske objekte, večstanovanjske, poslovne in industrijske objekte, pa naj gre za novogradnjo, spremembo namembnosti ali legalizacijo.

Poleg projektov, ki so izdelani po vaših željah, nudimo tudi tipske projekte stanovanjskih hiš po res ugodnih cenah, ki jih tržimo pod blagovno znamko IKA HIŠE™.

V kolikor želite kvalitetno in cenovno ugodno projektno dokumentacijo nas obiščite, pokličite na telefon 041 718 244 ali pišite na elektronski naslov arhikultura@siol.net in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo.
izdelava spletnih strani 4WEB d.o.o.
Copyright © 2015-2024. Vse pravice pridržane.  |  Piškotki
Atelje za projektiranje, inženiring in kulturo bivanja d.o.o., Babičeva ulica 21, SI-1000 Ljubljana
Tel.: +386 (0)41 718 244, E-mail: arhikultura@siol.net