VELIKA IZBIRA TIPSKIH PROJEKTOV
  • Tipska hiša IKA 1
  • Tipska hiša IKA 2 M
  • Tipska hiša IKA 4
  • Tipska hiša IKA 5
  • Tipska hiša IKA 3
V želji, da kvalitetno, trajnostno in energijsko učinkovito arhitekturo približamo vsakemu izmed vas, smo zasnovali nekaj tipskih načrtov individualnih stanovanjskih hiš in dvojčkov, ki jih tržimo pod lastno blagovno znamko IKA HIŠE™. Hiše odlikujejo racionalni in funkcionalni tlorisi, arhitekturna dovršenost in prepoznavnost ter energetska učinkovitost. Vse hiše so zasnovane kot nizkoenergijske ali po želji pasivne, lahko so montažne, skeletne ali klasične gradnje in predstavljajo cenovno ugodno uresničitev vaših želja po lastnem domu v hiši. Potrudili smo se in oblikovali hiše tako za tiste z bolj klasičnim okusom , kot tudi za one z željo po trendovski oziroma moderni arhitekturi, za tiste v mestnem in one v ruralnem okolju, za tiste ob morju kot one v gorah... Za lažjo odločitev smo jih oblikovno razdelili na klasične (C - classic), trendovske (T - trend), moderne (M - modern) in primorske (P - primorske). Skratka verjamemo, da lahko vsakdo najde sebi primerno hišo.
Načrte bomo sproti nadgrajevali in dopolnjevali, zato se vam izplača večkrat obiskati našo spletno stran. V bližnji prihodnosti pa vam bomo ponudili tudi njihovo izvedbo.

V kolikor pa vseeno ne najdete primerne hiše za vas, ne obupajte. Prinesite k nam fotografijo ali načrt (od soseda, prijatelja, znanca) hiše, ki vam je všeč, mi pa se bomo potrudili, da bo cena dokumentacije podobna ceni dokumentacije za naše tipske načrte.
 
Gradnja dvojčka v Gameljnah
V mesecu oktobru 2020 se je pričela gradnja dvojčka v Gameljnah. Dvojček bo grajen iz Porotherm zidakov, ogrevan s toplotno črpalko voda-voda, opremljen s sončno elektrarno na strehi. Po energetski učinkovitosti bo objekt sodil med skoraj nič energijske stave.
PREBERI VEČ

AKCIJA!V mesecu
DECEMBRU 2022


vam nudimo popust v višini 10% na dokumentacijo za gradnjo stanovanjske hiše. Kompletna dokumentacija za tipske hiše že od 6.750 EUR dalje in za hiše po naročilu od 8.750 EUR dalje.
PREBERI VEČ »
 
Zakonodajalec je z novim Gradbenim zakonom predvidel možnost legalizacije obstoječih nelegalno zgrajenih objektov in zato predvidel petletni rok od uveljavitve tega zakona.
PREBERI VEČ »
izdelava spletnih strani 4WEB d.o.o.
Copyright © 2015-2022. Vse pravice pridržane.  |  Piškotki
Atelje za projektiranje, inženiring in kulturo bivanja d.o.o., Babičeva ulica 21, SI-1000 Ljubljana
Tel.: +386 (0)41 718 244, E-mail: arhikultura@siol.net