VELIKA IZBIRA TIPSKIH PROJEKTOV
  • Tipska hiša IKA 1
  • Tipska hiša IKA 2 M
  • Tipska hiša IKA 4
  • Tipska hiša IKA 5
  • Tipska hiša IKA 3
V želji, da kvalitetno, trajnostno in energijsko učinkovito arhitekturo približamo vsakemu izmed vas, smo zasnovali nekaj tipskih načrtov individualnih stanovanjskih hiš in dvojčkov, ki jih tržimo pod lastno blagovno znamko IKA HIŠE™. Hiše odlikujejo racionalni in funkcionalni tlorisi, arhitekturna dovršenost in prepoznavnost ter energetska učinkovitost. Vse hiše so zasnovane kot nizkoenergijske ali po želji pasivne, lahko so montažne, skeletne ali klasične gradnje in predstavljajo cenovno ugodno uresničitev vaših želja po lastnem domu v hiši. Potrudili smo se in oblikovali hiše tako za tiste z bolj klasičnim okusom , kot tudi za one z željo po trendovski oziroma moderni arhitekturi, za tiste v mestnem in one v ruralnem okolju, za tiste ob morju kot one v gorah... Za lažjo odločitev smo jih oblikovno razdelili na klasične (C - classic), trendovske (T - trend), moderne (M - modern) in primorske (P - primorske). Skratka verjamemo, da lahko vsakdo najde sebi primerno hišo.
Načrte bomo sproti nadgrajevali in dopolnjevali, zato se vam izplača večkrat obiskati našo spletno stran. V bližnji prihodnosti pa vam bomo ponudili tudi njihovo izvedbo.

V kolikor pa vseeno ne najdete primerne hiše za vas, ne obupajte. Prinesite k nam fotografijo ali načrt (od soseda, prijatelja, znanca) hiše, ki vam je všeč, mi pa se bomo potrudili, da bo cena dokumentacije podobna ceni dokumentacije za naše tipske načrte.
 
Večstanovanjski objekt Gornji trg
Konec leta 2022 se je pričela gradnja večstanovanjskega objekta na Gornjem trgu v Ljubljani. Gre za gradnjo v historičnem jedru na mestu prej odstranjenega objekta iz 16. stoletja zato je del objekta ležeč ob Gornjem trgu preslikava le tega v smislu zunanjega ovaja in elementov na njem, del objekta ob Karlovški cesti pa je oblikovan sodobneje, a vendar slogovno sledi oziroma nadgrajuje del objekta ležečega ob Gornjem trgu. V objektu bo skupaj šest stanovanj višjega cenovnega razreda.
PREBERI VEČ

AKCIJA!V mesecu
JULIJU 2024


vam legalizacijo stanovanjske hiše kot objekta daljšega obstoja izdelamo že za 1.500 EUR.
PREBERI VEČ »
 
Zakonodajalec je z novim Gradbenim zakonom in spremembo le tega predvidel možnost legalizacije obstoječih nelegalno zgrajenih objektov.
PREBERI VEČ »
izdelava spletnih strani 4WEB d.o.o.
Copyright © 2015-2024. Vse pravice pridržane.  |  Piškotki
Atelje za projektiranje, inženiring in kulturo bivanja d.o.o., Babičeva ulica 21, SI-1000 Ljubljana
Tel.: +386 (0)41 718 244, E-mail: arhikultura@siol.net