Novi projekti / novosti

Stran 1 od 4
Gradnja dvojčka v Gameljnah

Gradnja dvojčka v Gameljnah

V mesecu oktobru 2020 se je pričela gradnja dvojčka v Gameljnah. Dvojček bo grajen iz Porotherm zidakov, ogrevan s toplotno črpalko voda-voda, opremljen s sončno elektrarno na strehi. Po energetski učinkovitosti bo objekt sodil med skoraj nič energijske stave.
PREBERI VEČ
Hiša zaklanec

Hiša zaklanec

Konec meseca marca 2020 se je začela gradnja pasivne, klasično grajene hiše v Zaklancu pri Horjulu, ki se je konec oktobra 2020 z vselitvijo lastnika tudi zaključila.
PREBERI VEČ
OŠ Antona Martina Slomška

OŠ Antona Martina Slomška

Konec maja 2020 se je dokončala izgradnja prizidka k jedilnici OŠ Antona Martina Slomška na Vrhniki. S tem prizidkom je šola dobila dokončno podobo in bo kot taka pričakala še mnogo generacij vedoželjnih učencev.
PREBERI VEČ
4 hiše Škofljica

4 hiše Škofljica

Konec leta 2019 se je dokončala izgradnja štirih stanovanjskih hiš na Škofljici, katerih zasnova sega še v čas krize izpred desetih let.
PREBERI VEČ
Stanovanje pod Šmarno Goro

Stanovanje pod Šmarno Goro

Trenutno smo v fazi pridobivanja gradbenega dovoljenja za izgradnjo Dvostanovanjskega objekta v Šmartnem pod Šmarno goro. Objekt bo lesena montažna konstrukcija zgrajen v sodelovanju s podjetjem Hiša JUTING d.o.o.. in bo vseboval dve štiri sobni stanovanje ločeni po etažah. Za tiste, ki si želijo bivati v modernem stanovanju tik pod Šmarno Goro vsekakor dober nakup.
PREBERI VEČ
Stran 1 od 4
izdelava spletnih strani 4WEB d.o.o.
Copyright © 2015-2022. Vse pravice pridržane.  |  Piškotki
Atelje za projektiranje, inženiring in kulturo bivanja d.o.o., Babičeva ulica 21, SI-1000 Ljubljana
Tel.: +386 (0)41 718 244, E-mail: arhikultura@siol.net