Novi projekti / novosti

Stran 1 od 5
Večstanovanjski objekt Gornji trg

Večstanovanjski objekt Gornji trg

Konec leta 2022 se je pričela gradnja večstanovanjskega objekta na Gornjem trgu v Ljubljani. Gre za gradnjo v historičnem jedru na mestu prej odstranjenega objekta iz 16. stoletja zato je del objekta ležeč ob Gornjem trgu preslikava le tega v smislu zunanjega ovaja in elementov na njem, del objekta ob Karlovški cesti pa je oblikovan sodobneje, a vendar slogovno sledi oziroma nadgrajuje del objekta ležečega ob Gornjem trgu. V objektu bo skupaj šest stanovanj višjega cenovnega razreda.
PREBERI VEČ
Dvojčki Skaručna

Dvojčki Skaručna

V lanskem letu smo pričeli z izdelavo projektne dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja za izgradnjo dveh dvojčkov v Skaručni. Dvojčki bodo montažne izvedbe proizvajalca Hiša Juting d.o.o. Skupaj z že omenjenimi tremi hišami katere se nahajajo na levi strani potoka Poljšak bodo prinesli novo kvaliteto v sedaj degradiran prostor.
PREBERI VEČ
3 hiše Skaručna

3 hiše Skaručna

Sredi leta 2022 se je dokončala izgradnja prve od treh montažnih stanovanjskih hiš proizvajalca Hiša Juting d.o.o. v Skaručni. Konec leta se je začela izgradnja še preostalih dveh hiš.
PREBERI VEČ
Gradnja dvojčka v Gameljnah

Gradnja dvojčka v Gameljnah

V mesecu oktobru 2020 se je pričela gradnja dvojčka v Gameljnah. Dvojček bo grajen iz Porotherm zidakov, ogrevan s toplotno črpalko voda-voda, opremljen s sončno elektrarno na strehi. Po energetski učinkovitosti bo objekt sodil med skoraj nič energijske stave.
PREBERI VEČ
Hiša zaklanec

Hiša zaklanec

Konec meseca marca 2020 se je začela gradnja pasivne, klasično grajene hiše v Zaklancu pri Horjulu, ki se je konec oktobra 2020 z vselitvijo lastnika tudi zaključila.
PREBERI VEČ
Stran 1 od 5
izdelava spletnih strani 4WEB d.o.o.
Copyright © 2015-2024. Vse pravice pridržane.  |  Piškotki
Atelje za projektiranje, inženiring in kulturo bivanja d.o.o., Babičeva ulica 21, SI-1000 Ljubljana
Tel.: +386 (0)41 718 244, E-mail: arhikultura@siol.net